Рекламни ЛЕД екрани решење

За протеклих 10 година развоја, које води приказ је познат свима. И сада, постоје многе Упдате технологија за рекламирања водио приказа.

Опис:

Део .1 екрана и Видео технологијом прераде

1 . са осетљивим контролни систем, можете да подесите светлину екрана аутоматски према расвете кусур од затворени и отворени, Уштеда енергије да знатно смањи своје оперативне трошкове.

2 висока учесталост освежавања и високо Греј би реалније, слика која испуњава потражњу високог визуелног квалитета од комерцијалне употребе.

3 . оглашавање садржаја се могу промијенити у сваком тренутку, за различите купце и разне рекламе.

4 . функцијом двојно вруће резервни, два рачунара можете да контролишете један екран и када један рачунар има проблем, на други рачунар може да замени аутоматски да осигура нормалан рад.

5 са високо ефикасан оптичким влакнима систем за пренос, може да смањи сигнал кашњења узрокована дуго пренос удаљености, што осигурати уједначеност приказа.

6 можете да контролишете свих приказа информација од стране удаљене мреже, и промените информације екрана тако што ћете кликнути мишем, да би се постигла мреже груписањем урбану и регионалну огласа.

7 подржава функција контроле мреже, што вам омогућава да контролишете приказује неколико градова на једном месту за мењање садржаја у било ком тренутку.

8 . са еколошки мониторинг системима, можете знате приказа операције, било кад.

9 . са мулти-функционални картицом, то можете укључити и искључите екран од стране софтвера тајминг или ручно у било ком тренутку, остваривање тихе функција.

Део. 2 структура дизајна

1 . сада може да прилагоди кабинета облик и њене окупи тако слободно, као што су криву структуру, предња структура услуга
2 . саставите начин можете биће именован за оццатион структуру зграде или инсталације

Рекламни ЛЕД екрани контролни системРекламни ЛЕД екрани систем помоћник опремеQuick Contact

Contact Information

Uchinchi o'rinda., Hengchangrong (Hi-Tech) Texnologiya Parki, Shilongzai, Shiyan Town, Shenzhen, Xitoy

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board