Конструисан модуларни ЛЕД екрани и Видео зидови


Неwстар ЛЕД нуди најновије у ЛЕД технологије и видео прикази. Њихов опсег расположивих залиха омогућава Неwстар ЛЕД за сервисирање неких од највећих и најсвеобухватнијих емисија широм земље. Догађај произвођачи се ослањају на Неwстар ЛЕД да би се постигли своје визије, јер они нуде широк опсег ЛЕД опције, укључујући и нови ХД ЛЕД технологије, као и поуздан сервис.

Концерти на отвореном

Дану видљива Видео – Доведите уживо сам-МАГ Вашег евента помељане видео садржај спонзора да помогне да се повећају приходи спонзорству са мном
са провод сте публика. Пуно камера производње амбалаже доступна.

Прилагођене величине направљено – дизајн било којег Величина екрана за публику без обзира на то колико твој догађај је велика.

Флексибилни подешавати – Неwстар ЛЕД екрани могу бити спустио на позорници кров или самостални трас као део тога бити тло-није подржана на скелама.
Лагани опције су доступне који могу бити наместио да мобилне организовање као.

Значи ХД Реадy! – Неwстар ЛЕД је загрлио ове нове технологије са потпуно нови Епистар и национална звезда залиха. Увећајте своје видео резолуције да ли пуцате у СДЛ или ХД.
Водоотпорни - киша или сунце ти мозете рачунати на Неwстар ЛЕД екрани да буде забавно.

Сценографија

Индоор летња производа доступно – Неwстар ЛЕД нуди и затворени и летња производи фромСхензхен фабрика са најнапреднији ЛЕД екрана и екрана које предводе производње машина.

Такође , Неwстар ЛЕД је увек посвећена у тражећи најбоље на отвореном резолуцију у земљи.
Лагани опције – ЛЕД може радити у било који простор, укључујући малом хотелу игранке све до неке од најпрепознатљивијих спортских објеката у земљи. Неwстар ЛЕД може да обезбеди лично искуство за било коју врсту ограничења стадион.
Машта – нека Неwстар ЛЕД остваре своју визију са својим залихама прилагодљиви екран.

Еxпо /Бут дизајн

"Wоw " фактор – Додавање упадљивог изглед ЛЕД у твој подешавати. Многи затвореном простору ЛЕД екрана опције су доступне као и припремном производе.
Високе резолуције – приказивање удаљеност није проблем са ови екрани високе резолуције водио слободна за изнајмљивање и распрострањена у многим највеће емисије широм земље, укључујући Ауто шоуу у Детроиту.
"Свемир је новац" – Неwстар ЛЕД нуди ЛЕД екрана опције које могу бити произвораиа или обељен у структури да помогне смањити твој отисак стопала и још увек оствари вашим потребама.

Quick Contact

Contact Information

Uchinchi o'rinda., Hengchangrong (Hi-Tech) Texnologiya Parki, Shilongzai, Shiyan Town, Shenzhen, Xitoy

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board