Бити зелени са ЛЕД екрани

Користећи ЛЕД натписи је одличан начин за модерне компаније да прошири своје еколошке политике. ЛЕД технологија је супериоран у односу на традиционалне кутију натписа у скоро сваком погледу, а то је зелено светло за покретање.

Хајде да погледамо у зеленом предности ЛЕД екрани!

Смање трошкови енергије: низа традиционални ЛЕД користи приближно 1/10 део енергије као упоредива усијани сијалица, и знатно мање од флуоресцентних или неонска луковице као. ЛЕД знакови су изузетно ефикасни, са буквално ништа од њихове енергије расипа се као вишак топлоте.

Дужи доба: У просеку ЛЕД има један процењени век трајања од 35 000 до 50 000 сати, а то је само колико је потребно за светлост један ЛЕД да бледе на 70% своје оригиналне интензитета. Доба за ЛЕД екрани су оцењене за 100.000 сати, им даје знатно дужи живот него упоредива натписа.

Лакше за чишћење: за разлику од луковице засноване на гас, не постоји ризик од опасне хемикалије цуре из њих у средину, они су изузетно тешко провалити у оштре крхотине и има и нема опасних материја запослених у њихову изградњу. ЛЕД елементи могу бити рециклиране!

Боље видљивости: ако си забринут да не постоји и мана квалитета за њихов трошак ниске енергије и једноставном градњом, не постоји. ЛЕД екрани имају бољу видљивост поврх свега.

Влада кредити су доступни: у зависности од ваше државе и области пословања, можда ћете ући за владу Грантови или Карбон кредитима циљ да се охрабри да усвоји зелене технологије. Истражи ово! Ако спадате у ту групу, то ће смањити своје трошкове и даље.

Лакше одржавање: једном инсталиран знак за ЛЕД, то би требало да захтевају јако мало одржавања. Чак и ако неке појединачне ЛЕД светла угасе, неочекивано, једва утице на капацитет генерално светло јер сваки приказ троши на стотине или хиљаде лед диоде. ЛЕД знакови могу ажурирати даљински, смањујући трошкове горива и радне снаге.

Све то додаје до једног закључка: чак и уживаш предности сјајније, боље натписи, те ће бити убрзава на РОИ приказ инвестиција! Ако бисте желели да истраћи ово даље, види ову интерактивну wеб апликацију која приказује само приказује колико је новца можете сачувати тако што ћете ићи зелена са ЛЕД.

Ако имате питања о користима од ЛЕД дигитални натписи, или само желите да видите више о како зелено са лед диоде можете уштедети новац, само да нас контактирате и правимо да добијете све потребне информације.


 

(Source: )

Recent Dynamic

Quick Contact

Contact Information

Uchinchi o'rinda., Hengchangrong (Hi-Tech) Texnologiya Parki, Shilongzai, Shiyan Town, Shenzhen, Xitoy

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board