Дневник одржавања на отвореном ЛЕД екрана

На отвореном ЛЕД приказ дневних одржавање ће знати за ствари које треба пажњу

У употреби процес, оштети екран на отвореном које предводе различите разлоге, потребу да буде водоотпоран, дустпрооф, разуздан живот топлоте, Антикорозиона, анти-статички, муња заштите, мале животиње и ради редовно одржавање и ремонт.

1 . екран површине чисте

Које предводе екран након дуго времена користите да бисте очистили екрана тело површински акумулација прашине и нечистоћа. Прво купите од електролитску, средње-невиности које дестиловао воду, анти-статички течност, итд., ће бити мало спреј за чишћење бензин на неки чистог платна, а онда Обриши лагано са мном у истом правцу, а пре чишћења, потребно је да ставите кабл за напајање. На крају, употреба вакуум усисне мокре воде и водени знак након прања.

2 . на везних на отвореном које предводе приказа

Велики које предводе приказа припада високе енергије потрошње опреме, због заустављања и покретања за много пута, укључујући и терминал напајања за набавку делом на топло и хладно може да изазове растреситости, озбиљна када топлота распалила пластичне компоненте. Влагу ерозија може да доведе до јадни контакт, тако да често мора да провери пробу степен везних простора опреме. Је спона, тајминг и право би требало присилно чак, да се осигура чврст и ступа на снагу.

3 . корекција на отвореном које предводе приказа

Постоје 100000 сати у теорији живота које предводе екрана, али у ствари, приказ екрана након низа око 5000 ~ 10000 сати ће равнину погоршала, је почела да расте цвеце, комерцијални вредност је смањена, у овом тренутку за сторно ставку по ставку.

4 . визуалну инспекцију на отвореном које предводе приказа

Од изглед уређаја за приказивање за висуал или посматрања, тестирање. Укључујући опрему површине без оштећења комуникације дистрибуцију кабловског коло је нормално. Челичне конструкције за проверу на отвореном екрану површински боје и корозију. У исто време и желите да прикажете на редовној бази Врела муња ХТЗ опрема за одржавање. За више водио приказују технологију молим те земље на: www.newstar-led.com

 

(Source: www.newstar-led.com)

Recent Dynamic

Quick Contact

Contact Information

Uchinchi o'rinda., Hengchangrong (Hi-Tech) Texnologiya Parki, Shilongzai, Shiyan Town, Shenzhen, Xitoy

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board