Развој индустрије кинеске ЛЕД екрана

Развој индустрије кинеске ЛЕД екрана
13 . јула 2015.

Након што је искусио брза експанзија у 2012 ЛЕД екрана индустрија је отишао кроз период за интеграцију. Већина компанија је искусио у периоду од ниског бруто профита, спор пораст прихода и хаотично конкуренцију унутар сектора. На тржишту је генерално веровао да је ЛЕД екрана индустрији имао нема конкуренцију баријере, озбиљно хомогенизацијом и мале инвестиције цене. Међутим , након детаљније истраживање индустрије ланца, открили смо да су предности лед диоде извозу долазе из њихове супериорности у трошак, хоризонтални развој технологије и проширеном тржишту простор у другим земљама. Са стопа раста наставља позитиван тренд за будућност, инвеститори треба да пажњу одговарајући савезнице које ће имати користи од убрзано расте извозне послове.

Трошкова супериорност за ЛЕД приказ опреме

Док гледам индустрији ЛЕД екрана, кинеске фирме имају јасну супериорности у цена у односу на друге земље. Тренутни продаје цену за кинеске ЛЕД екрани су 35% - 50% то једног те истог производа у другим земљама. Иако би нижи продајна цена, Кина је и даље можете да одржавате боље бруто Маржа профита. Главни разлог за ово је због ресурса у Кини биће јефтиније и њихова вредност је додао политику поврат пореза (ПДВ). Ова два аспекта омогућавају трошак кинеске ЛЕД приказује бити око 35% нижа од оне у другим земљама, повећање конкурентности у Кини на тржишту.

Истовремено , употреба локалних флоресцентни осветљење и брутално је смањила трошкове. Трошак састава кинески локални ЛЕД екрани, већина је у ЛЕД осветљење које достигне око 39%. Већине компанија локалне кинеске приказ користити локалне ЛЕД расвету или локално спаковану ЛЕД расвету. Компаније у другим земљама користе осветљење других међународних произвођача ("Ницхиа", "Кортец"). Подаци показују да је цена кинеског светла је 1/3 од других међународних производи. Ако претпоставимо да су сви трошкови изван Кине су исти и само због разлике у цени за осветљење изван Кине, трошак локалне кинеске приказује 44 одсто нижа од других међународних произвођача.

Такође , плате у другим земљама су седам пута то кинеских радника. Ако трошак остаје иста, на пример, радили трошак, онда читав трошак за кинески екрана биће мања од 17%. Производи попут празне ормаре, челичне оквире, ПЦБ, и други имају велику цену разлика између Кине и других земаља. Поврх тога, додавање у трошак по дизајну, трошак локалних кинеских производа је 30% - 50% од других земаља. Извоз приказа кинеске ЛЕД пријатно стопи поврат ПДВ од 17%. Влада предвиђа се да ће подржати додатни пад у трошак.

На кинеском тржишту искустава ограничења, док је развијање тржиштима других земаља

Након експлозивна повећања у индустрији ЛЕД екрана у 2010, цела индустрија је искусио показују велики пад. Гледам податке из друге индустрије, било је јасно да иако је цела индустрија успорио, ситуацију за извоз изврстан на домаћем тржишту. Све компаније су имали повећања у приход од продаје од око 30%. У истом периоду, приход од продаје за већину кинеске локалне фирме је остао између-10% и 10%.

Тренутно ниво технологије за индустрију изван Кине већ еквивалентне су. Из перспективе терминала клијената и низводно употребе, многи кинеског произвођача, укључујући Неwстар Оптоелектронски Цо., д.о.о., имамо пуно задовољавајући учинак у предузме велика пројекта из велике изложбе центара за спортске центре, чак и на националном стадиону у Пекингу и Шангај Еxпо центру. Иако и даље постоји Удаљеност између локалне кинеске ЛЕД екрани и приказује од стране међународних произвођача, осим ултра високе финални производи, екране који користе кинеске ЛЕД светло и даље достићи ће захтеве.

У будућности, иако кинески локалним компанијама ЛЕД и даље зависиће од производа наступом већи трошак, извозне послове и даље наставити да убрзано развија. Локалне кинеске наведених компанија су оптимистични да бисте добили већи простор за развој. Инвеститори треба да пажњу савезнице које ће имати користи од убрзано расте извозне послове.

 

(Source: )

Quick Contact

Contact Information

Uchinchi o'rinda., Hengchangrong (Hi-Tech) Texnologiya Parki, Shilongzai, Shiyan Town, Shenzhen, Xitoy

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board