Будућност пуном колору водоотпорни ЛЕД екрана на отвореном тржишту

Будућност пуну боју водоотпорне ЛЕД екрана пијаци


Рекламирања има веома дугу историју у развоју града у исто време било градова се надопуњују, и рекламирања је незаменљиво вредност. Које предводе екран од развоја од само неколико година, то половина на отвореном тржишту, тржишног удјела до 60 одсто на броју. Данас , употреба приказа у на отвореном је постала будуће тренд.


Консензус из медијске индустрије: традиционални рекламирања, као што је велика, светло кутије, једну колону, видљива удаљеност ограничене, један екран, на отвореном медијима очигледно није била у стању да у потпуности одговарају данашњем тржишту захтеве. У пратњи применом нове технологије, нови избија облик на отвореном оглашавање, оутдоор ЛЕД екрана медија треба да буде правовремено.

Пуном колору водио приказа брзи глобални развој нови тип приказа медија 1990 комбинује модерне уштеда енергије високе технологије, заштите животне средине, живописном, динамичке слике и текст могу бити приказане, визуелни опсег је широк низ предности. Велики на отвореном ЛЕД екрана рекламни екран, визуелни ефекат шокантна, у потпуности привучете пажњу публике, представља комбинацију нових медија и високе технологије.

ЛЕД екрани медија истовремено ефективно до високо оглашавање функције, стави у облику поређења са телевизије, новина и других медија, цена је релативно низак. Ових јединствених вредности ЛЕД екрана на отвореном медија природно постали нови драге медија. Област језгра пословних зграда на Тимес Сqуареу у Неw Yорк и Токyо, Јапан Гинзе ред по ред ЛЕД екрана не само оглашавање маркетиншке функције, такође је статусни симбол злогласни предузећа - корпоративни доминацију у индустрији да могу да емитују у оглас у емитовању оглашавање компанијама омогућити људима да доживљавају свој бренд на свету.

За разлику од традиционалних оутдоор медија, ЛЕД приказ није само једноставно на отвореном медији, који је у исто време и функције и предности телевизија и другим медијима. Међутим , ЛЕД екрана није само продужетак једноставно на отвореном медијима и ТВ медија, има већи креативни простор и шире тродимензионални простор интеракције и комуникације са потрошачима времена и простора, упознати индивидуалним потребама дигиталног доба ширења концепт је јединствена врста екрана.

Преживљавање у на отвореном ЛЕД приказују одређене техничке недостатке, али има не утичу на ЛЕД екрани има широку тржиште простор са неограничен развој.

---Долази из Неwстар Маркетинг (2015-12-7)

 

(Source: )

Quick Contact

Contact Information

Uchinchi o'rinda., Hengchangrong (Hi-Tech) Texnologiya Parki, Shilongzai, Shiyan Town, Shenzhen, Xitoy

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board