Како одабрати управљачки програм ЛЕД МК?

ЛЕД је успоставио своју непоколебљиви позицију у позадинским преносних уређаја. Чак и у позадинским за великих ЛЦД панел, то је почела да изазовем мејнстрим ЦЦФЛ. У расвета, ЛЕД је посебно популарна на тржишту због своје истакнуте функције као што су енергетска ефикасност, еколошке пријатељства, дуг живот и ниско одржавање. Управљачки програм коло је од пресудног значаја и саставни део на ЛЕД. У осветљење, позадинским или приказ табли, одабиру техничке архитектуре управљачког програма коло морају да одговарају специфичним апликацијама.

Механизам за паљење ЛЕД иде на следећи начин: када се предњи напон примени крајеве, носилац мањина и већина авиокомпанија у полупроводник спојим другаиије да се ослободи вишка енергије, даје фотони. Основни задаци на стази диск ЛЕД, да пренесемо у АЦ напона у сталном напајање, и одговарају напона и струја по захтевима ЛЕД уређаје. Осим потребе за сигурност, ЛЕД возач коло мора да садржи и друге две основне функције:
Прво , стална тренутни требало би држати колико год је могуће, стога излаз тренутну варијацију је у стању да се одржи између опсега ± 10%, посебно када остатак залихе енергије иде изван опсега ± 15%. Ово су разлози за имати константан тренутни управљачки програм када користите ЛЕД као монитор, друге паљења уређаја или позадинским:
1 . спријечити тренутни диск из која премашује максималну брзину и додатно утиче на поузданост.
2 . да испуњавају захтеве очекиване бриљантност и осигура боја и бриљантност хомогености од сваки ЛЕД.
Друго , возач коло би требало да сачувате ниском потрошњом како ЛЕД ефикасност система може остати на високом нивоу.
ПWМ (пулс ширина модификација) је традиционални светло кориговање технологијом која користи једноставан дигиталних импулса да бисте се пребацили са прекидима управљачки програм ЛЕД с времена на време. Систем треба само да би се обезбедио Размиче дигиталних импулса како би се лако променити излаз за прилагођавање бриљантност ЛЕД. Предност да је та технологија може да обезбеди светло бело високог квалитета са високом ефикасношћу путем лако апликације. Али тамо је фатална мана: то је подлозан положај (електромагнетске сметње), понекад чак и производи производи звукове.
Напон подстицај је важан задатак од ЛЕД возач коло, подељена на два различита тополошке режима, Наиме, јачање напона преко индуцтор и пораст трошкова. Као и на ЛЕД заснованих на струју, и на индуцтор је најефикаснији у овом тренутку тренутну трансфера, па се највећа снага од напона подстицај виа индуцтор лежи у високу ефикасност, која може да достигне 90% ако је исправно дизајнирана. Међутим , своју слабост је као много изванредно, т.ј, јак положај, која намеће високе захтеве на системима за телекомуникације производа као што су мобилни телефони. Са појавом пуњење пумпе, већина мобилни телефони не повећа напон преко у индуцтор. Наравно , ефикасност напона подстицај виа пумпа за пуњење нижи је него у другим путем.
Без обзира на паљење или позадинским апликацијама, производ дизајнер мора да се суочава са проблемом повећања ефикасности преноса управљачког програма. Да бисте побољшали трансфер ефикасност није само корисна за преносне производе да прошири стенд-бај времена али је такође важно средство за решавање проблема термалне разуздан живот ЛЕД. Из расвете, употреба високе енергије ЛЕД наглашава проблем за побољшање ефикасности преноса.
ЛЕД је потребна тренутна и Имобилизирати компоненте напона на послу, у којем је требао бити приказано са подељеном високог напона и ниском потрошњом, у супротном, изузетно ефикасним ЛЕД ће снизити укупну ефикасност система због велике конзумације рад, која се коси принцип штедњу енергије и високу ефикасност. Због тога, тренутни главни ограничавајући коло треба да користите изузетно ефикасним склопови као капацитет, индуцтор или пребацивање између коло са напајањем пошто је могуће је да се осигура висока ефикасност система "ЛЕД" уместо на отпорник или серије напон се стабилизује коло. Струјно коло за серију константно напаја излазни задржи ЛЕД лаган излаз константна у широком кругу напајање, али нормално ИЦ коло ће изгубити неке ефикасност. Усвајање закона о пребацивању коло са напајањем је у стању да гарантујемо константно напаја излаза са високим пренос ефикасношћу под драматични напон варијација напајање струјом.
У овом тренутку, ЛЕД са ефикасности светле, је далеко од замене Флоресцентна лампе са три бенда, а ипак сијалица до може ефикасно радити сигурност екстра низак напон (СЕЛВ), за инстанце, подводна светла у базенима или веслања базени, рударске лампе. Осим тога, ЛЕД има јединствене предности у директну употребу зелене енергије као соларна енергија, енергија ветра или хитне светла. Посебно у светлу прилагођавање, ЛЕД не могу напокон схватила 0 до 100 посто прилагодити, али такође одржавају високу ефикасност током целе Прилагођавање процеса а да не повреди трајношћу, што је тежак задатак за гас отпуст светла.


 

(Source: )

Recent Dynamic

Quick Contact

Contact Information

Uchinchi o'rinda., Hengchangrong (Hi-Tech) Texnologiya Parki, Shilongzai, Shiyan Town, Shenzhen, Xitoy

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board