Како се тестира ЛЕД светло гушења?

Лагано слабљење ЛЕД свјетло слаби током преноса, светло бледи од ЛЕД од стране сваке компаније се разликују, постоје светло пропадање такође за ЛЕД велике снаге, а то је има директну везу са температура, углавном зависе од чип, фосфор и амбалаже технологија. ЛЕД осветљеност гушења (укључујући блистава Флакс гушења, промена боје, итд.), је мера стандардног квалитета ЛЕД, такође је велику забринутост код многих произвођача ЛЕД и ЛЕД корисника.

Према животни век дефиницију за ЛЕД производ у индустрији ЛЕД, животног века ЛЕД је кумулативна радним временом од почетне вредности до светло нестаје на 50% оригиналне вредности. То значи да на ЛЕД и даље светле када ЛЕД остварује свој крај век трајања. Међутим , у осветљење светло није дозвољено ако светло за излаз гушења на својих 50%. Обично се затворени пали светло пропадање може не веће од 20%, на отвореном осветљење бледи није дозвољена већа од 30%.

У овом тренутку, бели ЛЕД светло гушења је једно од најважнијих питања за то има да уђу на тржиште цивилни осветљења. И произвођачи генерално тестирао гушења на три начина:

(1 ) визуелне метод: континуирано упаљена ЛЕД, посматрам светлину и промене у боји од стране људске очи.

(2 ) користи бацклит цолор тестирање инструмента: то током непрекидно осветљен ЛЕД процеса, трајало ЛЕД у светлу боју тест инструмент често, а резултати тестова записа, извештај и резултати ЕXЦЕЛ или друге алате.

(3 ) користи професионално тестирање инструмената за мерење светло нестаје, који је ставио на ЛЕД у тест опрему, током на континуирано упаљену, систем ће имати у реалном времену праћења за промену светлине и боја ЛЕД, аутоматски генеришете информације лист.

 

(Source: )

Recent Dynamic

Quick Contact

Contact Information

Uchinchi o'rinda., Hengchangrong (Hi-Tech) Texnologiya Parki, Shilongzai, Shiyan Town, Shenzhen, Xitoy

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board