ЛЕД екрани Светлина & приказивање угао

ЛЕД екрани Светлина &амп; приказивање угао

Светлина

Светлина на ЛЕД екрана је генерално изражена по нумеричке вредности у гњиде. ПОМАЛО је дефинисана као јединица од иллуминативе сјаја описао као излаз цандела по квадратном метру (цд/М2). Што је већи број гњиде, јаие приказ. Генерално гледано, светлине екрана у затвореном простору ЛЕД је око 800 ~ 1500нитс. Летња захтева више од 5000нитс.

Приказ угао

Диода мозе угасити самац, уски зрак светлости као батеријска лампа, или можете да извезете широк низа кроз собу као сијалица. Диода за излаз за исти износ светлости без обзира на то који тип су - али је "средње-зрак" диода са уским углом фокусирати више светла у једном малом месту, док је "угао" диода шири своје светло хоризонт. Да си да станем пред знак направљен од "средње-зрак" диода са уским приказивање углова, да би видео знак за изузетно паметни ако сте стајали директно испред њега, али истог тренутка прилази свјетлу мале спот свој фокус, видео би ништа али црнац.

Под углом од широк приказивање лед диоде, слика је видљива у складу Светлина и униформа боје у целом опсегу читав приказ екрана.


 

(Source: )

Recent Dynamic

Quick Contact

Contact Information

Uchinchi o'rinda., Hengchangrong (Hi-Tech) Texnologiya Parki, Shilongzai, Shiyan Town, Shenzhen, Xitoy

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board