ЛЕД екрани општинских апликације

То је у широкој употреби на власт планирање, планирање транспорта, простор за надзор, сигурност надзор и контролу поље итд. На високе резолуције екрана који се користи на шаље систем је углавном поткрепити тај мониторинг слика информација, схватила циљем на време, надзор и отпрему. Многе станице стриптиз приказа и дупли боја екрана која приказује информације о карту и и излази из станице информације, такође је начин за приказивање информација централа.

Пуна боја ЛЕД екрани зид је ЛЕД екрани технологија у области на отвореном декоративне расвета, нови производи, који принцип рада је возио и контролисани од стране два дела са малим сијалица до као која емитује светлост ЛЕД екрани јединица квадрат, квадратних ЛЕД светло кроз више елемената пиксела према одређених формирање матрицу ЛЕД екрани или ЛЕД рекламни Панои , плус видео контролер и за повезивање рачунара, чине. ЛЕД екрани је врста енергије у видљиве светлости да полупроводник, предностима коришћења ЛЕД екрана као:

а. висока ефикасност, мала енергетска потрошња.

б . светло квалитета је добро, јер нема нема ултраљубичаста и Инфрацрвена спецтра, нема грејања, нема радијације, светло ЛЕД екрани извора је обично зелено светло.

ц . дуг живот, блистава Флакс пропадање до 50% номиналне живота 10 милиона сати.

д . сигурном. Појединачни напон између отприлике 1.5 В ~ 5В, 20мА оперативне струје, на вези.

е . зелена. Рециклирати отпад, без загађивања; за разлику од Флоресцентна лампе садрже компоненте Меркур.

ф . флексибилне контроле, струја може бити коригован подешавањем светло, светло је комбинација различитих боја боје, са тајминг контролу коло за постизање различите динамичке варијације.

Ове предности направи ЛЕД екрана, сматра се да бити и идеална зелено светло, успешни су све више у осветљење и приказали апликације у пословима пројектовања. Способност у извођењу ЛЕД екрани боје, контрола осветљења, заштите животне средине и штеди енергију области, од традиционалних Неонска светла, усијано, халоген и другим очигледним предностима. ЛЕД екрани пиксела може комбиновати да се формира у динамичном стално мења визуелне ефекте.

 

(Source: )

Quick Contact

Contact Information

Uchinchi o'rinda., Hengchangrong (Hi-Tech) Texnologiya Parki, Shilongzai, Shiyan Town, Shenzhen, Xitoy

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board