Водио Видео зид за рекламирање или спортским догађајима

Ако те имати икада одлазио до мало забавити у неком од различитих клубова које сте видели које се налазе у вашем граду, ће сигурно сте видели ЛЕД видео зид са својим предивно изгледа и великом екрану области оглашавање садржаја. То је због даисy ланца различите ЛЦД екране који истовремено раде заједно да бисте креирали једну слику. Овај концепт је имао способност да се спроведу пре, али било је са употребом како се зове ЦРТ мониторима који гломазан и имали цев која је предвиђена слику од једне тачке на другу на монитору за себе.

Монтажа ЛЕД видео зид може бити мало зезнуто и биће потребно да се уради од стране професионалца. Осигуравање да ову одређену врсту инсталациони програм инсталиран каква и треба да буде јестиво уље дуговечност коју желите и да до беспрекорна операција након инсталације. Када је инсталиран један од ових јединица у вашем клубу или апликацију по вашем избору користе детаљне корисник одређени софтвер који ће учитати на рачунар за тебе или имам диск који је доступан за инсталацију директно на Ваш компјутер. Сваки компјутерски програм који су с обзиром да се користи за било који од Ваших пословних апликација треба да буде корисник пријатељски и вам омогућавају да лако је подесити да своје спецификације. Постављање софтвера за различите сценарије као у време ситуацијама или одређени оглас или музику коју осећам се може покренути кроз твој ЛЕД видео зид је једноставан и погодан да радим.

Обично овај софтвер ће се покренути на било који тип Wиндоwс засноване компјутера, али постоје и апликације за Линуx и Униx оперативне системе. Једна ствар коју треба запамтити када бирате за ЛЕД видео зид је да би волео да има најбољи могући приказ и ако имате посла са понудама компанија надограђује у тој области, онда је то нешто што треба да размотрите. Многе фирме данас се настављају са њихове употребе је ЛЕД видео зид не само приказ сврхе, али у рекламне сврхе, такође.

Различите врсте реклама које се спроводе на одређен пута можете да усмерите јавност да им дати бољи поглед на неке производе и услуге које нудите. Ово је посебно корисно када велике корпорације имају велике чекаоницама или лобира тај појединаца, обоје запослени и клијенти, путују кроз сваки дан. Помоћу неке од информација које сте дали овде могу да ти помогнем у ваше доношење одлука на правом врстом ЛЕД видео зид ће заменити стари ЦРТ.


 

(Source: )

Quick Contact

Contact Information

Uchinchi o'rinda., Hengchangrong (Hi-Tech) Texnologiya Parki, Shilongzai, Shiyan Town, Shenzhen, Xitoy

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board