Национални гореспоменутог П10 рекламирања ЛЕД екрани у Румунији

Национални Роадсиде П10 рекламирања ЛЕД екрани у Румунији

Неwстар недавно инсталирали на отвореном П10 рекламни ЛЕД приказа екрана у Румунији. Основна инсталација, стандардни водоотпорни кабинет, власник 7000ЦД/м2 Светлина, велику учесталост освежавања стопа даје људима стварног света висуал ућивати.


Екран је инсталиран поред националног пута, процењују да је проток кола пролазе унутар зоне видљивости рекламирања ЛЕД екрана приказује износе за петнаест хиљада недељно. То је стварно веома добра локација за импресиван оглас.

Купац је купио ЛЕД екрани од других компанија раније, али екране увек проблеме и фабрикама нисам дао никакву афтер салес подршку, тако да купац у потрази за новог добављача, на почетку, купац у односу два пара које предводе приказ добављача из квалитета, став раније, па надаље, и афтер продаја "и" Детаљи обраде, најзад, П10мм на отвореном, довело је приказ је инсталирао Неwстар.

Након завршетка инсталације, купац је врло задовољан са ЛЕД екрани и наше услуге "Желим да будем веома искрено са тобом, и да вам пошаље све Иеститам о квалитету и стручног рада. "Ја сам врло сретан да имају изгледа да радим с тобом, јер заједно са предузећем квалитета имам стварних промена за припрему професионалне пројекте".

Хвала ти за све купце цени наш квалитет производа и услуга. Ако имате никакве истраге, реците нам ваше захтеве, Неwстар би да пружи најбоље решење и да узивате у професији.

 

(Source: )

Recent Dynamic

Quick Contact

Contact Information

Uchinchi o'rinda., Hengchangrong (Hi-Tech) Texnologiya Parki, Shilongzai, Shiyan Town, Shenzhen, Xitoy

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board