Неwстар је покренула четири нове производе

Неwстар је покренула четири нове производе

Као мали пиксел црни ЛЕД екран постаје све више тополе на тржишту, након неумољива напорима Неwстар је Р &амп; Д одјељења, сада Неwстар ЛЕД лансирати четири нове производе, укључујући П2, П 2.5 затвореном фиксне и П4, П 4.8 на отвореном изнајмљивања, све су за ХД решења.

Ово издање од четири производа није само огромне технолошке помаке, али је дизајниран према карактеристикама производа апликација, и самим тим боље упознали захтевима тржишта и врло исплатив

П2 и П 2.5, су дизајнирани за унутрашњу ултра високе дефиниције апликација са функцијама:
Сеамлесснесс : Табла алуминијума за ливење под притиском, дизајн велике прецизности и ЦНЦ обрада умањити грешку у року од 0,05 мм.
Дуг век трајања: ниског напона напајања са високо ефикасни узрокује мали пораст температура, који ће вам помоћи да продужимо живот ЛЕД екрана у стабилном употреби.
Савршен имиџ: Нема треперења, нема бригхтлине или дарклине осигурава ЛЕД екрана на саврљенији слика.
Боја униформности: ЛЕД екрани да представим уједначене боје на све време са ниском потрошњом и ниска температура расте.
Нестанка струје током коришћења: снабдевања електричном енергијом на нивоу комуникације и рационално струјног система довести до стабилна и безбедна операција.
Сигурно одржавање: Подржава вруће замењивање, што је више сигуран и погодан за одржавање особље.

П4 и П 4.8 су дизајнирани за употребу за изнајмљивање ХД отвореној сцени.   Које су ултра-танак, ултра-Лајт, брзо скупштина, униформа, добра боја доследности главне карактеристике, јединица кабинета инсталације за минуту, танак и лаган оквир, тежи само 10 кг, дебљине само 80 мм и мање од 0,2 мм, спљоштеност грешке до 7000ЦД / М2, потпуно водоотпорни, савршено за спољну примену.

Ново издање 4 ЛЕД екрана је одраз Неwстар је јака истраживања и развоја. Са Р &амп; Д тим задобила напорима, Неwстар ће дати купцима више изненађења.

Више детаља будите слободни да нас контактирате!

 

(Source: )

Recent Dynamic

Quick Contact

Contact Information

Uchinchi o'rinda., Hengchangrong (Hi-Tech) Texnologiya Parki, Shilongzai, Shiyan Town, Shenzhen, Xitoy

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board