Показује најбољу слику из систем за ЛЕД екрана

Један од највећих лица људи проблеме, кад буду имали своју прву ЛЕД екрани ставља слике на то који се појављују на екран. Фундаментално , као ЛЕД екрани знатно разликује од екрану рачунара, и твој визуелни приказ треба да се форматирају направити најбољу употреба технологије. Једноставно опада БМПс са вашег чврстог диска на знак, најчешће, довести до лош имиџ на ЛЕД, саме.

Међутим , ако будес долазио да се разуме у технологију екрана ЛЕД, онда ти смислити сјајан, упадљивог слика који је способан да се купцима.

Резолуција

Прва ствар на уму за неки ЛЕД екрани је да га је имати нижу резолуцију од монитор рачунара. "Рјешења " једноставно значи да броја пиксела (тачака) на екрану, а то је меру редова и колона. Модерне монитору ће имати резолуцију од 768 x 1024 или већи, док је на ЛЕД резолуција ће бити више као 80 x 208 или 48 x 96. То је велика разлика у ниво детаља који је доступан.

Ако покушате да стави слику велика на један од ових ЛЕД екрани, много визуелних информација ће бити изгубљена док га добија сабијена у мањи формат. Ситне детаље и, посебно, мали текст ће бити искривљена или чак постати потпуно нејасни.

Избегавање деформације

Другу велику греску људи праве када први који користи знак ЛЕД или ЛЕД порука одбора је тако покушавају да користе слике, које су облик. Док ово није увек истина, ЛЕД екрана технологија има тенденцију да услугу резолуције које су много шира него сто су високе. Можда је на ЛЕД екрани резолуцију као што је 96 x 288, који је три пута, све док је високо. Мисли о томе као разлику између стандардног ТВ екран и широки екран слика видите у биоскопима.

Ако користите слику која је облик за приказ, то ће завршити се стиснуо и искривљено. Ако слика је превисок за приказ, то ће постати"угурати" на пример. Ова дисторзија чини слику оцрни и ограничава ефикасност своје ЛЕД натписи.

Прилагоди слику екрана

Решење овог проблема је релативно једноставна: потребно је да форматирате слику унапред да би се уклопио ЛЕД екран. Практично , било који уређивач слика на рачунару, чак и основне Мицрософт Паинт програм који се стандардно испоручује са Wиндоwс, има способност да промените величину слике у различитим резолуцијама. Пре приказивања слике ЛЕД екран, промените величину ручно унапред да видим како то изгледа. Ако постане изобличено или нејасно, мораћете да уредите слику да би стало у формату.

Ово исто важи за текст, ако користите поруку даску за ЛЕД. Покушавају да се држе видном санс сериф фонт фонтови попут Ариал. Комплекснија то је фонт, веће су шансе да се искривило на ЛЕД екрана.

Загонетка

Правим најбољу употреба ЛЕД приказ технологије захтева осигуравање ваше слике обликоване су тако да је посебно. Уредите ваше слике тако да одговарају на екрану и прегледајте их пре него што их иде уживо. Ово је кључ за враћање највише испробати ЛЕД екрана.


 

(Source: )

Quick Contact

Contact Information

Uchinchi o'rinda., Hengchangrong (Hi-Tech) Texnologiya Parki, Shilongzai, Shiyan Town, Shenzhen, Xitoy

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board