Шта је довело Коб?

ЦОБ ЛЕД значи чип на ЛЕД, то је једна од голим чип технологије, које интерцоннецт голим чип на подлози од стране Проводни или Проводни лепка, а онда пребацим симбиози да оствари своје електричном прикључку. ЦОБ пакет је приложите број чипова директно на подлози, а онда заједно пакованих по силикатни гел, епокси смолу или другим материјалима, жути део фосфор.
Производи процес:
Први корак ЦОБ пакета је да покрије обланда положај тачке на површини супстратом до термалне Проводни епокси (обично епокси смолу помешаш са сребрне честице). Друго је уклесао обланда извана супстратом директно, онда поправи обланда на подлози чврсто Термичка обрада. Трећи је да се успостави електрична веза између хостија и подлози жицом везивање метод.

ЦОБ ЛЕД предности:
Извор светлости ЦОБ можете да сачувате око 30% кошта у апликацији, углавном леже у ЛЕД пакет трошкова, трошкове производње лаган мотор и секундарни лаке дистрибуције трошкова, што је велики значај за апликације и промоција полупроводник осветљења.
У перформансе, кроз рационални дизајн и микро-објектив калуповање, ЦОБ лаган модул можете да избегнете недостатке у тренутку и буљи светло друге мане постојао и у дискретној светлосном извору уређаја. То такође можете додати неки црвени кромпир на одговарајући начин, тако да за побољшање КРИ ефикасно, али у стање без смањи светло ефикасност и животу значајно.
У апликацији, ЦОБ модул чини производња осветљење произвођач више једноставан и погодан и ефикасно смањује трошак. У производњи, постојеће технологије и опреме подржавају висок принос и великог обима производње модула ЦОБ.
Са развојем тржишта осветљење ЛЕД, осветљење потражња се брзо развија, према различитим се распитује осветљење апликација, можемо израдити серију ЦОБ извор светлости модул за масовну производњу.
ЦОБ ЛЕД мане:
ЦОБ амбалаже технологија уско грло је како да бисте побољшали поузданост извора светлости, и њене оперативна температура. Међутим , већина постојећих компанија амбалаже ЦОБ тржиште су мале и углавном користе супстратом алуминијум као материјал. Алуминијумски ЦОБ поузданости је низак због већу термалну отпорност, лако да изазове смрт ЛЕД или високо светло гушења. Керамичке подлози је идеалан материјал за ЦОБ, али његов трошак је релативно висока, поготово за власт мање од 2с, тешко је бити прихваћено од стране купца.
Такође , на захтев ЦОБ светлосном извору на тржишту је и даље низак. Поред тога, ЦОБ ЛЕД постоје питања стандардизације, стандарди пакет произвођача и осветљење фабрике нису исте, тако да две странке имају Тешкоћу интеграције.
Апликација:
Тренутно су главне апликације за ЦОБ ЛЕД и рударске лампе, место светла, улица светла и тако даље.


 

(Source: )

Recent Dynamic

Quick Contact

Contact Information

Uchinchi o'rinda., Hengchangrong (Hi-Tech) Texnologiya Parki, Shilongzai, Shiyan Town, Shenzhen, Xitoy

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board