Тренинг садржај
Схензхен Неwстар Оптоелецтроницс Цо., Лтд. и имају комплетан тренинг систем да пружају бесплатну обуку за купца. После је систематски тренинг, тако да купац може да управља систем квалификоване и моћи да контролише неке основне квара. Обуком корисника и на терену Основна обука је подељен у две фазе обуке, обука за 2-3 људи. Компанија ће бити додељена са средњег нивоа наслова и године искуства као неки професионални инжењер тренери. Перформансе опреме "," структурне принципе "," Одржавање "и" Управљање техничким и практичним објашњења, купац могу управљати операција методе и технике да се осигура безбедна операција по окончању обуке. Неwстар је одговоран за обуку техничког особља има разне планове за отварање одговарајуће кораке, операције као што су технологија, да би обезбедио купца за детаљне"распореда програма обуке".
Основна обука
Обављати свој посао у компанији, главни детаљи су укључене:
Основно познавање рачунара
Wиндоwс операција
ЛЕД приказ основни принцип рада
Оперативне процедуре и системи за управљање
Дневни систем за одржавање и сигурност мере
Локални тренинг
Неwстар инжењер ће изводити на месту купац и техничког особља тренинзима, предаје приказа система операција, одржавање и ста да раде, да бисте омогућили оператори овладати методе и технике да се осигура сигурно операцију од нормалног по окончању мастер планове за разне хитне операције. Отварање одговарајуће кораке, операција и друге повезане технологије.
Главни садржај је укључен:
Инсталација софтвера система
Дневник одржавања приказане информације
Да се носим са једноставан софтвер неуспех
Да се носим са једноставно хардвер неуспех
Обука место на градилишту, тренинг садржај заједно са инсталације система и отклањање грешака, оператор система да учествују у инсталације система и отклањање грешака хардвера и софтвера.
Табела за обуку


Анекс
1 . рачунало хардвер и операцијски сустав знања. Као што: одабиру графичке картице и матичне плоче, оперативни систем. (XП/2000).
2 . заједнички разумевање интерфејса. Нпр : ЦОМ ДВИ, ВГА ПЦИ РЈ45.
3 . систем картице, електричних водова и сигнал линије и веза које ноте. нпр : моћ, разводну кутију, контролисати удаљеност итд.
4 . дистрибуцију оквир за конфигурацију и употребу. Детаље , молим вас погледајте: Неwстар Енгинееринг Водич за инсталацију
5 . принцип рада на екрану. нпр : синхрони, асинхрони, прави пиксела, виртуалног пиксела, стална тренутне, константним напона и структуру кабинета модул.Quick Contact

Contact Information

Uchinchi o'rinda., Hengchangrong (Hi-Tech) Texnologiya Parki, Shilongzai, Shiyan Town, Shenzhen, Xitoy

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board