Стадион ЛЕД екрани решење

Схензхен Неwстар Оптоелецтроницс Цо., Лтд за приказ стадион на челу високог квалитета, и периметар приказа, фудбал је предводио приказа, спортски водио мануфацтуер приказа у Кини.

1 . да бисте приказали ефекат

Као на трошак своди СМД водио лампу и квалитета и Светлина стандардно што је довољно за приказ на отвореном. Инвеститори су Радије бирам СМД модел као стадион екран који можете да постигнете бољи ефекат за приказивање.

2 . услуге (Одржавање начин)

Квар замене модули лако &амп; брже. који само треба мање од једног минута да изведем на табли, самим тим може да помогне да смањење трошкова рада и одржавања.

3 . саставите струтуре

4 . функција

(1 ) висока у сивим тоновима, светлине и ИП рејтинг
16 бита сиве скале чини слика бујне; 6500нитс Светлина чини слика јасно у било ком ведрије на отвореном окружењу ИП65/ИП54 чини спољашњу употребу поуздан.
(2 ) велику учесталост освежавања стопа, нема никакве одсјај или воде талас за видео записа уживо
(3 ) високи рефресх рате до 3000Хз, не неки одсјај или воденог таласа, успешно решена висока учесталост освежавања са губитком од проблема у сивим тоновима, осигурати савршен приказ перформанси.
(4 ) независни на земљи носеће конструкције, стабилнија него што мислиш
Флексибилни између 75 ° и 90 °, да се уверим најбољи угао за приказивање. Панели су 2цм изнад тла, ефективна вода доказ.
(5 ) играч заштита дизајна
Посебно меке екрана маску и заштитник дизајн, чак и по вањски удар, можете да заштитите сигурност програма плаyер. Плаyер заштита дизајна. Посебно меке екрана маску и заштитник дизајн, чак и по вањски удар, можете да заштитите сигурност програма плаyер.


Quick Contact

Contact Information

Uchinchi o'rinda., Hengchangrong (Hi-Tech) Texnologiya Parki, Shilongzai, Shiyan Town, Shenzhen, Xitoy

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board