Фаза изнајмљивање ЛЕД екрани решење

Фази ЛЕД екрана можете да поделите потпуну слику у неколико блокова или да постигнемо динамичке великом екрану са више обичних видеом, који је потпуно јасно преклапање слике-текстови, крупни план личности, померање текстова, хоризонталних и вертикалних покрета и сл. Фаза рента приказа широко користи се у велики забавни објекти и велике догађаје на лаган тежина, брза монтажа и ово уклањање, лако одржавање, што може бити углавном подељен одстранио екрана, подни екрана и плутајућа екрана.


Опис.

1 . ливење под притиском алуминијум структура, деформација помоћника и лако за транспорт. Поред тога, врло је погодан да саставим и раставити.
2 . подржава сигнал протока насумично, задовољава различите низ и ставља да би се створила другачију слику ефекте.
3 . еqуипс професионалне видео процесор, који подржава формате сигнал као АВ ДП, ВГА, ДВИ, YПБПР, ХДМИ, СДЛ итд.
4 . подржава прилагођавање светлине и баланс беле боје прилагођене корекцију са 256 нивоа, што омогућава микс употреба различите групе у излогу.
5 и летња производ са добро ефекту вода доказ, са ИП65 уласка заштиту, за употребу на отвореном изнајмљивања.
6 Еqуиппинг са годинама лет случајева, који су погодне за складишта и транспорта, као и добро заштита за екране.
7 . да ли поседујете високо Освјежавање фреквенцију, што задовољава потребе различитих фотографија у различитим приликама, осим тога избегава трептају фотографисање ефикасно.

Изнајмљивање ЛЕД екрани дизању структура

Опште опреме за позорницу приказа

1 . видео процесор са више сигнала канала, задовољавања прекидач од различитих перспектива из емитовања уживо, рекламне слике и интервјуа на терену;

2 . сјединитеља неку врсту високог и нове опреме дељењем потпуну слику на неколико блокова за постизање динамичке великом екрану са више обичних видеом;

3 . ДВИ дистрибутер користи за више дигиталних видео излаз са једносмерном дигитални видео улаз и са више канала видео излазне функције, да бисте приказали слике из истог извора сигнала ДВИ са више дигиталних екрана терминала у мултимедијалне апликације система.

Сцени изнајмљивање ЛЕД екрани контролни систем

Шта је у предности од Неwстар фази изнајмљивање ЛЕД екрана.

1 . квалитет сировина

Као и Европе и Америке највећег тржишта од Неwстар којој је клијент имати висок стандард услов на производу. Дакле Неwстар има вишу о избору сировина и њене ИПQЦ технологија.

2 . производ квалитета и стабилност, решење услуге

Пре паковања "и" Испорука "," серија инспекције и тестирања као што су циклус одустао од Тест смрти лампу инспекцију, тестирање вибрација, ецт обавезно његову стабилност производа ".

Неwстар понуде бини изнајмљивање решења према која користи услов од клијената. Као што су обраде видеа, окупи струтуре дизајна и решење посаветовати.

Пред твој избор на ЛЕД екрани за изнајмљивање фази пројекта &амп; куповине, добродошлицу у посету Схензхен Неwстар Оптоелецтроницс Цо., Лтд!

Quick Contact

Contact Information

Uchinchi o'rinda., Hengchangrong (Hi-Tech) Texnologiya Parki, Shilongzai, Shiyan Town, Shenzhen, Xitoy

+86-18666293377

sales@newstar-led.com

SOCIALS

Message Board